Hvad Skal Vi Med Kunst?

Skrevet d. 15. October 2020
Billede: W W
reklameartikel

Kunst er en underlig, udefinerbar og mærkelig størrelse. For nogle betyder og fylder det en hel del i deres verden, for andre er det noget værre klatværk, der hænger i nogle gamle bygninger, som i øvrigt ikke er pengene værd. 

Kunst er en super personlig ting, der kan betyde meget for individet, og betyde noget helt forskelligt fra person til person. Derfor er det et svært spørgsmål at svare på. 

Hvad skal vi bruge kunst til? Vi skal bruge kunst som et værktøj til at få nogle følelser op. Vi føler alle noget forskelligt, når vi møder kunsten. Nogle føler store og stærke følelser, mens andre stort set intet føler. Kunst skal bruges til det, vi har lyst til at bruge det til, og i det omfang, vi har lyst til at bruge det. 

Kunst kommer i mange forskellige former og afskygninger. Det samme kan man sige om selve kunstneren. Kunstner er på ingen måde en beskyttet titel, og enhver kan kalde sig kunstner. 

Uanset om du har malet en tallerken eller har gået på kunstakademiet, så kan du kalde dig for kunstner og lave noget, du kalder kunst. Afslutningsvis er der kun tilbage at sige, at kunst ikke kan eller behøver være noget specifikt for alle. Brug kunst, som du ønsker.