Hvad Er God Kunst?

Skrevet d. 27. January 2023
Billede: Pixabay, KELLEPICS
reklameartikel

Hvad der er god kunst, tænker jeg egentlig er meget subjektivt. Det er nok også derfor, at der findes så meget forskellig kunst. 

Personligt synes jeg, at der er meget kunst, der er virkelig ikke er særlig kønt. Jeg er ikke god til det kunst, der er meget abstrakt eller hvor man skal tænke meget over, hvad det ligner. Jeg er mere til kunst, hvor man kan se, hvad det er, og at det er udformet på en flot, kreativ måde.

Her er du måske ikke enig, så derfor kan god kunst være rigtig mange ting, netop fordi mennesker ikke er ens.

Ved du ikke selv, hvad god kunst er for dig, så kan du vælge at tage forskellige steder hen, så du kan blive klogere. Her tænker jeg på Aros i Danmark eller måske endda Louvre i Paris. 

På disse steder er der forskellige former for kunst. Om det er malerier, skulpturer eller udviklende kunstnere, der har en udstilling i en bestemt tidsperiode. Der er også løbende udskiftning af nogle typer for kunst. Som sagt så kan der være en særlig udstilling, der kun er der en vis periode. Så finder du måske ikke noget, som du tænker lige er din kunstart, så kan det være, det er der, næste gang du kommer derhen.

Teksten på netop denne artikel er udgivet i samarbejde med Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis diamantring eller utallige andre gode varer. Heraf marketet, som du ser øverst.