Er Kunst En God Investering?

Skrevet d. 18. October 2021
Billede: Pixabay, nattanan23
reklameartikel

Det er ikke altid med garanti, man kan sige, at kunst er en god investering. 

Dette kommer an på, hvem der er kunstneren og hvor populær de forskellige malerier bliver med tiden. Herunder er det selvfølgelig også gældende, om der bliver lavet flere af det samme kunst eller om der kun er én af hver.

Tager man eksempelvis nogle af de store kunstnere såsom Van Gogh, Picassio, Monet osv., ja, så er det nok mange, der er glade, hvis de var nogle af de første til at købe deres kunstmalerier. Det er jo kunst, der er mange millioner værd i dag.

Der er dog aldrig rigtig en garanti for, at lige præcis det kunstværk, du køber, er det, der bliver mange penge værd. Der er sikkert også et utal af malerier og kunstværker af ovenstående kunstnere, som aldrig har set dagens lys eller som simpelthen bare ikke er interessante nok at kigge på.

Kunst kan næsten sammenlignes med aktier. Det kan enten gå den ene eller den anden vej, men køber du dog noget kunst på auktion, som allerede har en høj værdi der, så er der stadigvæk en garanti for, at værdien nok skal stige indenfor noget tid.

Der, hvor man dog gambler mest, er, når det er helt nye kunstnere, som måske kun har haft succes med et enkelt maleri eller to.

Vi sender et stort tak til Perlen Odense, der har støttet denne tekst. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af halskæde med bogstav. Herfra siger vi tusind tak.